top of page
Produkter

OM REGINA'S BANYULS

Efter flera års drömmar och många resor till Frankrike har jag äntligen hittat hem!

Banyuls-sur-mer, en liten kustby vid Medelhavet och vid foten av Pyrenéerna har allt att erbjuda; behagligt klimat, sol, god mat o vin, vandringar, trevlig atmosfär och mycket, mycket mer.

Jag blev förälskad i Banyuls och när jag hittade mitt underbara hus förändrades tillvaron från en dag till en annan. Huset talade till mig och hälsade mig välkommen. Här kommer jag kunna leva min dröm och utveckla något spännande. 

Huset har en härlig fransk trädgård  med fikonträd, citrusfrukter och vindruvsrankor samt en tillhörande ateljé. Det är den perfekta mötesplatsen för kurser eller festtillställningar. Du är välkommen till min trädgård, ta med dig dina vänner, släktingar eller kollegor så ordnar vi en temaresa eller tillställning tillsammans.

Vill du upptäcka Banyuls med omnejd har jag förslag på olika aktiviteter och utflyktsmål. samt tips på bra restauranger och vinkällare. Jag kan också agera som guide för vandringar eller utflykter

I Banyuls kan jag hjälpa dig med bra boende.  Jag förmedlar fina lägenheter i centrala Banyuls, på Rue Voltaire, Chez Audrey eller på Place Paul Reig. Du kan också boka ett eget hus för din vistelse i Banyuls.

 

Nu finns Regina’s textil även i Frankrike! Titta gärna in i min verkstad. Här finns väskor och annat textilhantverk till försäljning.

Välkommen till Banyuls och Regina’s!

_08A1869.jpg

FÖLJ MITT NYHETSBREV

Här får du de senaste nyheterna från Banyuls och information om alla aktiviteter.

Mycket inspiration från denna vackra del av Frankrike

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

bottom of page