reginas-svart.png

REGINA'S MÄRKNING

En märkning gör en produkt mer personlig och unik. Flera produkter med samma märkning skapar dessutom en tillhörighet.  Märkningen kan vara en brodyr i form av en logo eller en prägling i läder. Du kan välja att ta med egna plagg eller få något broderat alternativt präglat på någon av Regina’s textils produkter.

BRODYR

Reginas broderar texter/namn och logos på alla klädesplagg, kepsar, hund- och hästtäcken. Det går att få en brodyr på mina produkter t ex väskor och förkläden. Du kan välja mellan olika typsnitt och färger. Vi framställer vektoriserade logos för brodyr och märkning.

PRÄGLING

Prägling är en metod när man vill märka läderprodukter med logo eller text. Prägling görs under värme eller kalltryck då en kliché pressas ned i materialet och bildar ett bestående avtryck i lädret. Det går att kombinera präglingen med olika färgfolier, s.k. folieprägling.

MÄRKNINGSPROJEKT

För att visa hur en logo eller en brodyr ser ut i sitt sammanhang presenteras nedan några olika projekt. Alla projekten har gemensamt att de vill synas och visa tillhörighet.

SJÖRÄDDNINGS-SÄLLSKAPET

Kari är sjöräddare på Färingsö. Han är dessutom duktig på att brodera och sköter märkningen på Regina’s textil. Kari hjälper både strandsatta på sjön och sina kamrater inom sjöräddningssällskapet med att brodera på sällskapets tröjor. Sjöräddarna kan beställa sin egen sjöräddningströja med SSRS märke och sitt namn.

KUNGSBERGA
RIDSKOLA

Jejje och hennes döttrar på Kungsberga Ridskola vill visa sin tillhörighet som familj och ridskola genom lika jackor med ridskolans logo. Vi har hjälp Jejje att utveckla den fina logon.

HEDINS TEAM

Fredrik Hedin har ett team kring sin satsning på körsporten. Framför vagnen har han två vackra fuxar selade. Fredrik tycker det är viktigt att helheten kring teamet blir representativt och snyggt. Kläder och täcken är broderade med en logo som Regina’s textil har tagit fram.

TUNA GÅRD

Jennifer driver stallet Tuna gård tillsammans med sina föräldrar. Gårdens siluett med tuppen på toppen har blivit grunden för logon. Många i stallet har tröjor, västar eller schabrak med Tuna gårds brodyr och vi har även tagit fram en egen ”Tuna påse”. Man är stolt över att tillhöra Tuna gård! Vi har dessutom broderat logon till Jennifers företag Equi Health som syns på schabraket.

STUTERI
EXZENTRIC

Marie driver ett stuteri av Welshponnys och hon är också aktiv inom Welsh ponnyföreningen. Men framför allt älskar Marie brodyr! Vi broderar Stuteri Exzentric och ponnyföreningens logo på allt som går att brodera. Den största brodyren var på ett överdrag till ett stuteriets bil. Det var en specialsydd måttbeställning av Marie.